Cildin 50 Sırrı



0 comments

Cildinizle ilgili bilmediğiniz 50 gerçeğe hoşgeldiniz.

Infografiği yeniden yapmam çok zaman alacağı için size maddeler halinde sunuyorum. Bakalım herşeye karşı bizi koruyan derimiz ne sırlar gizliyormuş.
Cilt insanın en büyük yüzeye sahip organıdır.
Deriniz gerildiğinde ortalama boyutu 2 metrekaredir.
Deriniz ağırlığınızın %15′ini oluşturur.
İki çeşit deri vardır: tüylü ve tüysüz.
Derinizin 3 katmanı vardır. Epidermis: En üst yüzey, ölü ve su geçirmez, Dermis: orta katman, kıl kökleri ve ter bezleri bulunur. Subcutis: alt katman, yağ tabakası ve büyük damarlar bulunur.
Bulunduğu bölgeye göre derinizin esnekliği ve gücü değişir. Mesela, el eklem yerindeki ile karın bölgesindeki derinin esnekliği farklıdır.

Olağanüstü değil mi? 
Peki daha neler var listede. Lütfen buraya TIK TIK :)


Shiseido Perfect Foundation Brush-Föndoten Fırcası



0 comments
Piyasada bulunan bir çok fırca arasında Shiseido Perfect Foundation Brush kült ürünler arasında kendi yerini yaratacak düşüncesindeyim.

 Boyutu ve yapısı:
Fırça küçük fakat çok güzel dizayn edilmiş. Küçük olması yolculuklarda yanıma alınmasını kolaylaştırıyor. Uzunluğu 11.5 cm.
Bu ufak fırça daha neler mi yaparmış? Lütfen buraya TIK TIK

Rimeli Aşk mı Yarattı?



0 comments
İlk zararlı ve içinde kurşun olmayan rimelin ancak 19uncu yüzyılda Eugene Rimmel tarafından yapıldığını biliyor muydunuz? Peki bugün kullandığımız rimeli kim yarattı?

Sally Hansen Tırnak Eti Masaj Kremi



0 comments
Kremi kuruyan tırnak etlerimi nemlendirmek için denemeye karar verdim. Daha önce tırnak eti bakımı için Dior Creme Abricot ‘u şurada yorumlamıştım (TIK TIK). Sally Hansen Tırnak Eti Masaj Kremi ile hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.

Burberry Beauty Light Glow Allık- Earthy 07



0 comments
Burberry Light Glow alliklardan Earthy #07, rengini mat şeftali tonuna daha yakın açık bir kahverengi olarak tanımlayabilirim. İlk gördüğünüzde çok donuk gelse de, elmacık kemiklerinin kontürlenmesinde harikalar yaratıyor. 

Orta buğday renkli hatta esmer tenlerde bile kolaylıkla farkını gösterebilen bir allık. Burberry’nin diğer renkli ürünleri gibi üstüste sürüldükce etkisini artırabileceğiniz gibi az sürdüğünuzde belli belirsiz gibi gelse de Burberry ‘nin o değişmez İngiliz zarafetini hemen yüzünuzde gösteriyor.
 Yazının devamı için buraya TIK TIK! :)



Armani Luminous Silk ve Mac Studio Fix ve Guerlain Parure Extreme Föndoten



0 comments
En mükkemel föndoteni bulmak ucu sonu belirsiz bir macera gibi. O kadar çok alternatif var ki. Gelgelelim fiyat, kalite, cildin tipi, renk seçimi, içerik, sivice yaptı mı yapmadı mı derken iş iyice karışıyor. Bu yazıda kısaca MAC Studio Fix SPF15, Armani Luminous Silk ve Guerlain Parure Extreme föndotenlerini inceliyorum.

 Detayli inceleme, resimler ve icerikler icin buraya TIK TIK . :)
 


M∙A∙C Superslick Liquid Eye Liner-Pure Show



0 comments
Sıvı eyelinerları kullanım kolaylığından ve sade veya dramatik görünüm yaratabilmeden dolayı severim. Kalemlerden farklı olarak sürersin ve bütün gün unutursun orda olduğunu.

 Altın renkli eyeliner arayışı içinde  Pure Snow rengi ile M∙A∙C Superslick linerı buldum. Bu eyelinerin fırçası yumuşak ve ince uçlu sünger bir aplikatöre sahip. Linerin içinde çok fazla ışıltı veren parçacıklar olduğu için bence fırça yerine sünger daha uygun.
Yazının devamı için TIK TIK


Naked Basics Far Paleti-Urban Decay



0 comments
Urban Decay  (UD) Naked Basics paleti diğer UD Naked (Yazısı için buraya tık tık! ) ve Naked 2 paletlerinden farklı. Neden farklı gelin beraber bakalım.

Renkler:

The UD Naked Basics ağırlıklı olarak mat renklere sahip ve diger iki Naked paleti ile çok güzel uyum sağlayabilecek renklere sahip.
Yazının devamı için TIK TIK 





Manifesto- YSL- Parfum



0 comments
YSL ' den yeni bir parfüm, Manifesto. Baz notalarında vanilya ve derin tatlı bir tahta kokusu, orta notaları ful yani sambak yasemini ve inci çiçeği, üst notaları bergamut ve yeşil tonlar oluşturuyor. 
Yazının devamı için TIK TIK


Kardelen Blogda Misafir Yazarim: Seche Vite Top Coat



0 comments
Sevgili Kardelen Blog'ta bugün misafir yazarım. Seche Vite Top Coat u yorumluyorum. Merak ediyorsaniz hep birlikte kahve içelim, Seche Vite'yi çekistirelim. Buraya TIK TIK

MAC Tinted Lip Conditioner-Petting Pink



0 comments
MAC Tinted Lip Conditioner bir çeşit lip balm. Ne yazık ki ABD de artık satılmıyor.  Hala Ingiltere MAC MAC UK websitesinde var. Türkiye’de varsa zaman kaybetmeden alın derim. Neden mi? Buyrun burda okuyun (TIK TIK).


Sally Hansen Özel Desenli Oje Tırnak Bantları



0 comments
Sally Hansen Salon Effects Özel Desenli Oje Tırnak Bantları uygulanması çok kolay ve görüntüsü çok hoş olan oje bantlarının detaylı yorumunu şurada bulabilirsiniz (TIK TIK).



2013′te Zümrüt Rengi Kozmetikler



0 comments
 Pantone 2013 yılında zümrüt yeşilini seçti. Bu sene bir çok kozmetik üründe ve giysilerde zümrüt yeşilini (emerald) göreceğiz. Sizler için zümrüt yeşili ürünleri derledim surada okuyabilirsiniz.



Burberry Prorsum Bahar/Yaz 2013 Kolleksiyonu



0 comments

Burberry Prorsum Yaz Bahar 2013 Kolleksiyonu renklerin elegant uyumu ile karşınızda. 2013 ün rengi Zümrüt bu kolleksiyonda kendini gösteriyor. 

Bütün resimler ve videolar için BURAYA TIKLAYIN.

 

 

VE KAZANANLAR! Urban Decay Çekilişi!



0 comments
Sevgili katılımcılar Urban Decay Çekilişi 5 Ocak 2013 te bitti. Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ederim. Bugün çekilişi yaptım. Önce nasıl gercekleştiğinin detaylarini ve kazananlar icin buraya TIK TIK.



newer post