Tom Ford Lip Color Shine-Bahar 2013: Dudaklarınıza layık



0 comments
 Lip Color Shinelar yapı olarak ruja göre daha hafif. Renk yoğunluğunu isteğe göre koyulaştırabiliyorsunuz. Ambalaj çok şık ve kaliteli. Lip Shine lip balm mantığına sahip. Fakat renk pigmentasyonu ve formulasyonu ile sınıfındaki bir çok üründen çok farklı bir yeri var. 

Renkleri ve kolleksiyonu gormek icin TIK TIK:Tom Ford Lip Color Shine-Bahar 2013: Dudaklarınıza layık

Burberry Sheer Concealer: Kapatıcılar



0 comments
Burberry Beauty den denemem için Burberry Sheer Concealer kapatıcının 4 rengi geldi, sizler için test ettim.
Burberry Sheer Luminous Concealer  YSL Touche Eclat gibi ( Merak ediyorsanız: TIK TIK) kalem şeklinde ucunda fırça ile geliyor. 


Uygulama prensibi YSL ile aynı. Kalemin altındaki düğmeye kapatıcı fırçanın ucunda belirinceye kadar basıyorsunuz.
Degisik renklerini ve icerigini gormek icin TIKTIK Burberry Sheer Concealer: Kapatıcılar

China Glaze Oje Aquadelic Su Rengi



0 comments
China Glaze  Aquadelic su rengine yakın açık turkuaz rengi, krem yapılı bir oje.
Tirnaklarda nasil duruyor gormek icin TIKTIK: China Glaze Oje Aquadelic Su Rengi


China Glaze Aquadelic Nail Polish- ChicScience.com

YSL ROUGE VOLUPTÉ RUJ #14 Orange Frisson



0 comments
YSL Rouge Volupte #14 Orange Frisson (Orange Shiver) pembe/mercan alt tonlarına sahip güçlu ve canlı turuncu renkli ruj ve bu senenin yaz trendi renklerden.
Ambalaj çok hoş. Dantel gibi işlenmiş ve altan rujun rengini gösteren YSL amblemi çok şık duruyor. Rengin görünmesi istediğiniz ruju ararken kolaylık sağlıyor.

2013 yazinin trendi turuncu rujlara merakiniz varsa detayli yazi, resimler ve icerik analizi icin buraya TIK TIK lutfen: YSL ROUGE VOLUPTÉ RUJ #14 Orange Frisson


YSL ROUGE VOLUPTÉ Lipstick #14 Orange Frisson



Diorskin Nude Tan BB Kremi 001: Bronz tenlere



0 comments
Dior Bird of Paradise Yaz 2013 kolleksiyonunda bronzlaşmış ciltler için Diorskin Nude Tan BB kremi cıktı. 001 ve daha koyu 002 numaralı renk BB kremlerden 001 ‘yi yorumluyorum.



Daha önce Diorskin Nude BB kreminin yapısını ve içeriğini analiz etmiştim (okumak için TIK TIK).
Kapatıcılığı orta güçte. Unutmayın BB kremler fondoten gibi tam kapatıcılığa sahip değil. 

Şu anda piyasadaki en iyi BB kremlerden olan bu kremi okumak için buraya TIK TIK lütfen: Diorskin Nude Tan BB Kremi 001: Bronz tenlere

Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30



0 comments
BB kremlerden sonra CC kremler artik piyasada! BB ile CC kremlerin arasindaki farki anlattigim yazima suradan ulasabilirsiniz (TIK TIK).
Clinique’in yeni CC kremini denemelisiniz. Şu anda 3 rengi bulunan yeni Clinique CC krem Lansmanına davet edildim. Medium, Light Medium ve Light renklerini denedim, cildime en yakın renk Light medium’du.


Clinique CC kremi bol nem, renk düzeltme ve SPF 30 faktörüyle güneş koruması sağlıyor. Kalın kremsi yapısı ile renkli nemlendirici ve krem/sıvı fondoten arası bir dokuya sahip. BB kremlerine göre biraz daha kalın, bu nedenle ilk uygulandığında hafif açık renkli bir tabaka bırakabilir.
Mükkemmel görünüm için CC kremin uygulaması ise şöyle…
Okumak icin buraya TIK TIK lutfen: Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30

Chanel Azure Le Vernis Oje: Şişedeki Kelebekler



3 comments
Azuré Le Vernis Nail Colour duochrome yapısına sahip çok hoş metalik mavi yeşil bir oje. Chanel’in Yaz 2013 kolleksiyonu  L’Été Papillon de Chanel içinde bulunan Limited Edition ürünlerden sadece biri.
Sıradan holografik ojelerden değişik. Her dönüşte parmaklarınızın ucunda cilveli ışık oyunları yapıyor. Devamlı parmaklarınıza bakıyorsunuz ( Kesinlikle çok güzeller çünkü! :) ). Resimler ve urunun detayli yorumu icin TIK TIK lutfen:  Chanel Azure Le Vernis Oje: Şişedeki Kelebekler
newer post older post